Зорница Цветанова е от Ловеч, но живее в София. Има бутик за дрехи, на които сама прави дизайна. Клюкари от столицата шушукат, че магазинът й е много успешен и от него пазаруват доста светски дами. Записва се в конкурса ‘‘Мис Плеймейт‘‘, за да спечели и както сама казва, за да се снима гола. Зори разказва за скандалния си живот първо пред ‘‘ШОУ‘‘.
- Здравей, Зори. Как реши да се запишеш в конкурса?
- Здравей! Обичам да се снимам и исках фотосесии, също като моята конкурентка Деси (смее се).

- Занимавала ли си се преди с мода?
- Не, не съм се занимавала. Само съм се снимала в бутика си, докато представям дрехите там.

- Какво би направила за повече слава?
- Всичко бих направила. Нямам никакви притеснения в тази област.

- Разкажи ми за бившите победителки, какво е мнението ти за тях?
- Харесвам ги, но си личи, че съм по-добра от тях. Нямам нито една пластична операция, абсолютно естествена съм. Когато видим някои хора преди операция и след това, направо се плашим. Например Светлана Василева - наистина е плашеща.- Да не би да имаш конфликт с нея?

- Конфликт не бих казала, не я харесвам просто. Имали сме си едно и също гадже. Мисля, че беше по различно време, но може да е било и едновременно. След това имахме лек скандал. Оттогава започна всичко.

- Да те върна на пластичните операции, наистина ли нямаш нито една?
- Да, нито една. Изцяло естествена съм. Харесвам се изключително много. Нямам нещо, което да не харесвам в себе си. Отвсякъде съм си номер 1. Всеки човек има периоди на напълняване или нещо подобно, но те са били временни. Единствено в бъдеще бих си сложила гърди, но когато родя.

- Би ли снимала гола?
- Да, не е проблем за мен. Даже предимно гола искам да се снимам. Нямам амбиции да се снимам с дрехи, харесвам си много тялото и затова искам гола.

- Как реагира семейството ти на тези твои амбиции?
- Много добре. Подкрепят ме напълно, защото са много либерални хора. Застават плътно зад мен и се надяват да победя в конкурса.

- Обвързана ли си в момента?
- Не. Не съм обвързана, но съм имала доста гаджета.

- Ще споделиш ли някаква бройка?
- Бройки не бих искала да споделям, за да не стане много скандално, но не са повече от 100 със сигурност.

- Кое е най-лудото нещо, което си правила в една връзка?
- Имала съм връзка, в която съм търпяла насилие. Човекът до мен ме е ограничавал, имаше тормоз, дори и физически. През повечето време беше психически. Може би най-лудото нещо е, че останах в подобна връзка прекалено дълго време.

- Получавала ли си неприлични предложения от мъже?
- (смее се) Всеки ден получавам. Абсолютно всеки ден. Предлагат ми от 1000 нагоре - 2, 3, 4, 5 хиляди. Зависи от социалното положение на мъжа и това какво иска да правим.

- И приемала ли си?
- Да, приемала съм. Помагали са ми мъже. Някои от тях са били много известни, но няма да казвам имена.

- Каква е цената, на която можеш да бъдеш купена изцяло?
- Няма такава цена, много трудно някой човек може да стигне до душата и сърцето ми. Тялото може да ми купят, но душата никога.

- Какви са ти целите, ако грабнеш титлата?
- Искам да съм в публичното пространство. Освен това искам животът на Николета Лозанова - само на нея, на никоя друга от известните жени в България.

- С какво мислиш, че си по-добра от другите конкурентки?
- С всичко. Поне 10 пъти съм по-интелигентна от всички там и съм много искрена. Преди всичко съм човек, защото не правя интриги. Знаеш как стоят нещата - едната говори за другата, получават се такива спекулации. Аз стоя далеч от такива неща и ще видим на 2 февруари коя ще победи.
 
Интервю на Костадин КОСТАДИНОВ, в. "ШОУ"
_______________________________________________________________________________________________________

Ответна реакция! Светлана Василева: Лъже, за да стане популярна
  
Потърсихме и Светлана Василева за коментар. Тя остана изненадана от поднесената информация. Името на Зорница не й говореше нищо и побърза да провери в Интернет за кого става на въпрос. Ето какво сподели тя за читателите на „ШОУ”:
 

 
"Това име нищо не ми говори. Като гледам, няма почти никаква информация за нея в публичното пространство. Явно това е проблемът на въпросната девойка, която се е хванала за мен с цел бърза популярност. Знаем, че подобни момичета са готови на всичко, за да пробият в шоубизнеса и да си вдигнат цената. Тъпо е от нейна страна да замесва други популярни лица и да си прави реклама на техен гръб. Това обаче не е първият такъв случай, няма да бъде и последният. Въобще не обръщам внимание на такива провокации и долни лъжи. Ако моето име ще й помогне да се сдобие с някаква слава, нека така да бъде."

 
Красимир КРАСИМИРОВ, в. "ШОУ"