22 годишната Ейми е бременна с второто си дете. Тя и съпругът ѝ имат прекрасно момиченце, сега очакват момче - така семейството ще бъде напълно завършено.

За съжаление, това, което лекарите откриват на ултразвука в началото на 20-та седмица, срути всички очаквания и надежди...

На лицето на нероденото бебче има нещо, което расте. Майката е била предварително предупредена, че когато се роди, момченцето ще има проблем, пише zajenata.bg.

 Ейми споделя: „Когато ми дадоха да държа в ръцете си моя син Оли, аз бях шокирана, не можех да кажа нито дума. Той беше толкова малък, а носът му толкова огромен, като топка за голф. Аз... наистина не знам как да се справя с това. Единственото, което знам е, че го обичам и ще го обичам винаги, без значение как изглежда.“

 

Лекарите казват, че малкото момченце страда от енцефалоцеле – дефект на невралната тръба. Този дефект се намира в черепната пролука. Средно на 10 000 раждания, се раждат 2 бебета с подобен дефект, който обикновено се намира в отвора на гърба.

Въпреки своя дефект, Оли расте като едно щастливо и обичано момче. За съжаление много от непознатите го подминават със смешни коментари и посочени пръсти към сладкото дете. Сладката усмивка на Оли сгрява разбитото от негативни коментари сърце на Ейми. Неговото носле трябва да бъде грижливо пазено, защото всякакъв контакт може да причини сериозни наранявания.

 

Малкото момче претърпява множество операции, имал е и доста белези, за щастие, те зарастват бързо. Въпреки че вероятно Оли няма да изглежда като другите деца, неговата майка го обича безусловно.

„Оли е уникален, умен, забавен и той ме изненадва всеки ден. Той е много специален и аз никога няма да спра да го обичам“ – завършва своята история Ейми.

 

Младата жена иска да участва в организации, които гарантират, че децата, които се раждат различни, няма да бъдат обект на тормоз.

 

 

Сподели тази история с повече хора, нека не забравяме, че всеки носи своята история и никой не трябва да бъде обект на тормоз! Никога не можеш да знаеш, човекът срещу теб какво е преживял!!!