Родителите на Стефани подозират, че убийството е станало другъде и момичето не е загинало в катастрофа. Те предполагат, че тялото е било изхвърлено на магистралата, съобщи Нова телевизия. 20-годишната студентка бе открита мъртва край Ню Йорк.
Тялото й е намерено в събота през нощта. Първоначална версия беше, че момичето е загинало в катастрофа. Разследват се и други възможности, като се очаква днес полицията да даде пресконференция. Майката на Стефани е известна българска педиатърка Даниела Атанасова. Тя е отишла на мястото, където тялото на дъщеря й е било открито. Жената не вярва на първоначалната версия.

Един от най-близките приятели на почерненото семейство Дино Дион разказа, че момичето се е прибирало от парти на бейзболния отбор на университета, в който учела с пълна стипендия за професионален спортист. На връщане решила да спре да пазарува от магазин. Една от версиите е, че тя е паркирала колата си и тръгнала да пресича, когато е била връхлетяна със страшна сила от шофьор, пише в. "Телеграф".

Ударът е бил от лявата страна, показват данните от аутопсията. Друга версия е била свързана със сексуално посегателство на партито, като се е предполагало, че убийството може да е станало на друго място.

За последно Стефани е видяна около 00.30 ч., когато е отивала в общежитието на приятеля си, който е испанец. Нейна приятелка е получила страни есемеси в 2 без 1 ч., в които убитата е заявавала, че ще се поразходи, защото искака да си купи сладолед. Стефани писала, че ще отиде до кея, но в района не е имало такъв. Телефонът на българката пък е открит 2-3 пресечки разстояние от тялото й.