Митака от „София ден и нощ” е яхнал джипа на сочения за наркобос Златко Баретата, видяха бдителни негови фенове. Мускулестият любимец от риалити сериала си е спестил от хонорара, за да си купи возилото, и вече се фука с него в социалните мрежи, пише „Телеграф”.
Това е един от многото джипове, притежаван от Златомир Иванов, който е наричан „черния танк” заради внушителните му габарити и мощност. Според запознати с хамъра Баретата се е разделил преди година и половина, след като му станал ненужен. Баретата решил да се отърве от американския джип, понеже увеличил автопарка си с единствения в България джип на 6 колета - "Мерцедес G класа" на стойност около 600 хиляди лева. 
 

Докато е бил притежание на Баретата, "Хамърът" е претърпял на тунинг някои подобрения по външния си вид, но заради отличителните му белези настоящият собственик е станал обект на ожесточени полицейски проверки. На КАТ-атаджиите им станал навик да спират през ден US-звяра за проверка, смятайки, че зад волата му може да е бившият командос Златомир Ивановили друг представител на тъмния контингент.

Митака също е прекарал "Хамър" на тунинг и върху предния капак го е обозначил с името си -Крис. Джипът излизал доста солено на Митака - "гълтал" 35 на градско и 30 литра извън града.