Телата на трима души са открити в дома им във Вълчи дол, основна версия на прокуратурата е битов скандал с последвало убийство и самоубийство. Това стана ясно от думите на окръжния прокурор на Варна Владимир Чавдаров, цитиран от "Фокус".
„Около 12.30 часа днес директорът на полицията ми докладва, че са намерени труповете на трима човека в дома им. Това са: мъж на около 65 години, роден е през 1951 г., неговата съпруга, родена през 1959 г. и техният син, роден през 1988 г.

Незабавно разпоредих и дежурен прокурор тръгна към произшествието. Заедно с полицейските служители и криминалисти започна извършването на оглед на местопроизшествието“, обясни Чавдаров. По думите му по този начин е било започнато досъдебно производство, което има за задача да установи причините и обстоятелствата, при които е настъпила смъртта на тези трима души. „До преди малко продължаваше огледът на местопроизшествието.

Утре сутринта ще бъдат извършени аутопсии на тримата. Междувременно се назначават балистична, медицинска, дактилоскопна експертиза и се изземват веществени доказателства. Все още се обработват веществените доказателства и експертните мнения все още не са готови, за да можем да кажем нещо повече“, допълни окръжният прокурор. 

Той уточни, че основната версия, по която се работи, е битов скандал с последвало убийство и самоубийство - версията, за която агенция БЛИЦ съобщи първа. „Това е нещо, което все още не е потвърдено изцяло. То е основната версия, по която работим, но не изключваме нито една друга“, каза още Владимир Чавдаров.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!