Милена Кръстева Динова е убитата 26-годишна жена в пловдивското село Куртово Конаре. Местни хора, които са потресени от неочакваната трагедия, разказаха пред БЛИЦ, че тя е била изключително красиво момиче.
От две години е живеела в селото. Била е сгодена за Илиян Рангелов. Младата жена е от пловдивското Ново село. Работила е в предприятието "Нова мес" край Стамболийски.

Както БЛИЦ съобщи, убийството е станало в близост до дома й.
 

Двамата влюбени са планували скоро сватба. Изключва се категорично версията годеникът да има общо със зверството. Той е спал, когато около полунощ е бил намерен трупът на Милена и полицаите са го събудили.

Няма основна версия за убийството. В селото няма подобни нападения и не е имало такива агресии.

Медията ни първа разкри, че зверството е било извършено с нож.

Милена е излязла от дома си и е отивала нощна смяна на работа. Трупът й е намерен на около 50 метра от дома си. Колегите й тръгнали да я търсят, защото не се появила, на мястото където се събирали за работа, а телефонът й давал свободно.

"Всички сме в пълен шок, не знаем какво да мислим. Категорично Милена не е имала таен любовник, не е имала финансови проблеми. Няма причина, заради която да бъда убита. 

Преди 3 дни говорих с нея в хранителен магазин, където пазаруваше. Беше весела и засмяна, не е показвала да има някакви проблеми", разказа пред БЛИЦ Мария Бонова от Куртово Конаре.

Кметът на селото Иван Пиринов сподели, че вчера е разговарял с годеника Илиян. Младият мъж също е бил весел, бил е на пазаруване със свои колега в пловдивски голям магазин. Не е показал, че е притеснен или има проблеми вкъщи. 

Убийството на 26 годишната Милена към момента води към задънена улица, защото няма причина, поради която да бъде ликвидирана.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!