Всички президенти, като се започне с  Франклин Рузвелт до наши дни, са имали информация, че Земята е посещавана от извънземни. Но  истината за тези посещения е била скрита от света. Подобни твърдения има  в книгата „Президентите и НЛО: Тайната история от Рузвелт до  Oбама“, която е написана от уфолога  Лари Холкомб.

Изследванията му се  появиха в момент, когато дори и Елън Стофан, главен съветник на администратора на НАСА Чарлз Болдън по  изследователски програми, планиране и инвестиции, каза, че има убедителни признаци за съществуването на извънземен живот, които ще бъдат потвърдени в следващите 10 години.

Според Холкомб НЛО не е измислица и  сега никой разумен човек не може да го отрече. Той казва още, че американските президенти никога не са признавали съществуването на извънземен живот и всички тези контакти. Но това не означава, че те не са били наясно.

Холкомб е  сигурен, че инцидентът  през 1942 г., който по-късно получил името „Битката за Лос Анджелис“, не е бил  фалшива тревога. Противовъздушната отбрана наистина поразява НЛО,  който катастрофира и попада в ръцете на военните. Така че този инцидент е бил известен на Рузвелт, като върховен главнокомандващ, а и на всичките му наследници.

Никаква  официална информация не е публикувана и за това, че неидентифицирани кораби са забелязани в  небето и при наследника на  Рузвелт – Хари Труман. А  следващият президент Дуайт Айзенхауер въобще  забранява да се публикува каквото и да е информация, свързана с НЛО, което се разбило се  през 1947 г. недалеч от Розуел, Ню Мексико.

През 2014 година българският учен и уфолог проф. Лъчезар Филипов споделя в интервю, че на годишната среща на космолози, астрофизици и уфолози, проведена същата година в Сан Марино, Лаура Айзенхауер прави истинска сензация, като потвърждава ,че президентът Айзенхауер наистина се е срещал с представители на извънземна раса. Това той споделя с най-близките си малко преди смъртта си.

Холкомб твърди, че за дейността на извънземните са знаели и Джон Кенеди, Ричард Никсън, Роналд Рейгън и Джими Картър.Източник: Vesti.bg