„Възможно е убиецът на Борислав да е бившият съпруг на жената, с която живее, но не може и дума да става, че е имал любовници, те бяха много щастливи, Борислав не  е поглеждал друга, заедно са от миналата година есента, имат си и бебе на три месеца”, това разкри ексклузивно пред БЛИЦ приятел на зверски убития в столичния квартал „Хиподрума” Борислав Бардаров.

Двамата се видели за последно ден преди жестокото престъпление. „Дойде при мен на пазара в „Красно село”, не изглеждаше притеснен, дори беше в много добро настроение, говорихме си за рождения му ден, който беше скоро, той почерпи”, твърди още приятелят на Борислав Бардаров и разкрива:

 „Беше много влюбен в жената, с която живее. Тя има дете от първия си съпруг. Двамата ходеха от поне година и половина, когато им се роди бебето преди месеца, нямаше по-щастлив човек от Борислав, правеше всичко за семейството си.”

Убитият мъж е имал ателие за ключарски услуги. Голямата му страст е авиомоделирането и дори става световен шампион. На състезанията се явява заедно със сина си Николай, който е на 16 години. Преди време bTV излъчва кратко филмче за бащата и сина.