Бате Митко от Ямбол е грабнал 12-те милиона от Националната лотария, предава Нова телевизия. Мъжът е скромен и все още не вярва, че голямата печалба е паднала точно в неговия джоб.
Ямболията е шофьор цял живот. "Откакто изкарах книжка, все съм по пътищата. Не съм почивал от 36 години. От работа ходя в къщи. В заведения не съм стъпвал от младеж".
Последен разбрал за печалбата. "Чак във вторник разбрах. Качвам се в камиона и си мисля "Бре, да не би да съм аз! Няколко пъти броих цифрите. Беше невероятно. Не си вярвах на очите. Мъчно ми стана.", споделя милионерът.

Бате Митко е стар ерген. От 10 години не е имал приятелка. Надява се, че след печалбата ще бъде по-желан от жените. "Имам си една девойка, дето си ми е на сърце... Сега се надявам, че сама ще дойде при мен."

Иска му се новата му булка да е тиха и скромна. Не я искал красива.

"Страх ме е от тия пари. Много са, не са за всеки и не знам какво да ги правя, но ще продължа да си ходя на работа. Пак ще съм си на камиона, това съм правил цял живот. Не харесвам охолния живот, не е за мен", допълва бате Митко.

Милионерът твърди, че цял живот е бил карък и винаги е твърдял, че няма късмет.