Диляна Попова прежали Асен Блатечки и от известно време има афера с негър, пише HotArena. Моделката имаше неангажираща връзка с коафьора Финчи, но покрай вземането-даването с фризьора Диляна срещнала друг мъж. От известно време цветнокож мъж посещавал апартамента на моделката и си тръгвал от него чак на сутринта.
Всичко виждащи съседи подозират, че гостенинът на Диляна е състезател на "Левски" или ЦСКА, тъй като имал атлетична стойка и походката на футболист. По-заподозрените са в отбора на Елин Топузаков, тъй като на "Армията" тъмнокожи няма, а само двама латиноамериканци - колумбийците Рафаел Перес и Густаво Кулма. А на "Герена" се подвизават нигериецът Бабатунде Адениджи и ганаецът Франсис Нар.

Потайният любовник на Диляна идвал в кооперацията винаги късно вечер, за да не бъде разпознат от комшиите й в тъмнината. Обикновено паркирал колата си на няколко пресечки от жилищната сграда. Винаги носел или бейзболна шапка, или вълнена, подходяща за зимния сезон, а върху нея нахлупвал почти до носа си качулката на спортна шуба. Отново наблюдателните съкооператори на моделката разправят, че наскоро за една бройка Асен Блатечки не заварил баджанака си в покоите на Попова. Откакто оправи отношенията си с майката на сина си, актьорът поне два пъти в седмицата посещава дома й, за да види двугодишния Борил. Неотдавна обаче решил да посети бившата си извън вече установения график и само с десетина минути се разминал със спортиста пред входната врата на блока.

Чарли от "Стъклен дом" все пак е разкрил Диляна, че води други мъже в апартамента си, в който живее с невръстното им чедо. Ако се вярва на мълвата, която обикаля светските среди, актьорът е заплашил моделката, че ако не преустанови срещите с цветнокожия си приятел пред очите на Борил, ще й вземе детето, без да му мигне окото. Затова от седмица-две спортистът не се е вясвал в квартала и най-вероятно не той гостува на Диляна, а тя на него.