Диляна Попова се оказа първа дружка с гаджето на съквартиранта Христо Живков. Моделката от няколко дни е в САЩ и се говори, че гостувала именно при художничката Ружа Колева – мистериозната жена, в която актьорът е влюбен. Двете се похвалиха със снимки, на които се вижда как се забавляват, обикаляйки улиците в Лос Анджелис – доволни и щастливи от живота, макар и без мъжка компания.
Освен че самата Диляна  изглежда в идеално настроение, същото може да се каже и за Ружа.
 

Поне от фотосите не личи аниматорката на „Сабрина: Тайната на една вещица” да страда по гаджето си Ицо, който се изложи жестоко, напивайки се с фолкаджийката Емануела във „ВИП Брадър”. След компрометиращата случка той изпадна в паника, че изцепката му може да съсипе жената на неговия живот. 

Ружа обаче определено не изглежда съсипана, даже напротив – усмивката е като залепена на лицето й, пише ХотАрена. Не е ясно дали причината е в добрата компания, на която се наслаждава, или е повярвала във версията, че пияният Христо не й е изневерил в тоалетната на Големия брат, а просто е повърнал върху изкусителната фолк певица, която се набута с него в тясната кабинка.