Синът на Наталия Бородина, която умря по възможно най-нелепият начин в Доминикана, снимайки от кола полуголо клипче, е бил настанен в детски дом. Неговият баща и бивш съпруг на Наталия сега се бори да получи попечителство над момченцето. В целият този процес му помага неговият влиятелен баща и дядо на детето, който е контраадмирал на Путин. 

Приятелката на Наталия Ивана, който е заснела видеото, е арестувана от полицията.


Александър Палагушкин

Бившият съпруг Александър Палагушкин сега иска да има пълно попечителство. Дядото - Борис Палагушкин също е декларирал, че ще се бори за внучето си. 


Борис Палагушкин е адмирал на Путин

За детето искат да се грижат също майката на Наталия, която е на 80 години и сестра и. Именно те са отглеждали момченцето до този момент. 

По думите на Александър синът му все още не знае, че майка му е мъртва. Казали му, че е заминала за дълго време и заради това се налага да бъде настанен в дом.


Момченцето още не знае, че майка му е умряла

"Това, че баща ми не е случаен човек ми помага много, но независимо от всичко ще трябва известно време, преди да мога да изкарам сина си от детския дом. 

Александър Палагушкин се запознал с Наталия във Франция. След бурна връзка двамата решили да сключат брак. След раждането на момченцето семейството им започнало да се разпада и те решили да се разведат. 

Превод БЛИЦ