Тайнствена жена показа скандални снимки на плейметката Деси Димитрова без грим. Наближава 30-те, има бръчки, безформена уста, фъфли и е толкова евтина, а се мисли за важна, пише възмутената жена.
Ето цялото й писмо, разпространено от ХотАрена (публикуваме го без редакторска намеса):

„Интервютата й са истинско интелектуално бедствие за нея и мъчение за зрителя. Наближава 30-те, има бръчки, безформена уста, фъфли и е толкова евтина, а се мисли за важна. Не мога да повярвам, че България се превърна в един голям парад на простотията и пошлостта. Мъчи се да се подиграва на Маги Бадер най-злобно, че съжалявала жени, които гордо се разхождали с корони благодарение на една нощ, а тя е същата умряла п*тка без корона, която за малко слава си изпроси една нощ с Бербатов в едно нелепо интервю! Жалка история. Злобна и тъпа подгласничка. Номер три, тръгнала да коментира първото място. Била най-интересната, най-известната? Представяте ли си? Пълна откачалка...“.
 

Нещата не свършват само с този гневен изблик. Снимка на Деси Димитрова от 2010 година е съпроводена с този коментар:

„Деси Димитрова, видно е че е забравила как изглежда преди операциите (не че сега е цвете за мирисане). С огромно самочувствие без покритие на 28 година, а вече с бръчки. Да видим дали ще познаете силиконката, която се мисли за красавица. Снимките са от 2010г.“
 

А черешката на тортата в сигнала е доста интересен пост между плейгърлата Деси и Галена Александрова.
 

„Както се вижда в шота Александрова казва на Деси, че скоро ще са на Френската Ривиера, а Деси отговоря с нетърпение чака да дойде времето. От източник знам, че Галена Александрова се занимава с древната професия с друга известна гърла - Габриела Иванова. Габриела е от доста години е в Ница, където Александрова подканя Деси да ходят . Александрова беше известна тук с похожденията си и връзката си с тартора на килърите Вальо Бореца , но след като го прибраха, тя отиде при приятелката си Габи , където двете упражняват най древната професия. Сега някой ще си кажат това е съвпадение, но колко да е съвпадение две жени мязащи на порно звезди да говорят за меката на проститутцията“, твърди авторът на сигнала.