Тодор Славков няма нужда от представяне. Внукът на Тодор Живков, синът на Людмила Живкова и Иван Славков, е винаги на гребена на вълната, независимо от това коя политическа партия е на власт у нас. От известно време Малък Тошко, както го нарича народът, се интересува от политиката и дори оглави партия, създадена от баща му - "Народна България". Работата му по проекта промени представите му за живота, както и неговите слабости към "огнените течности", пише "Уикенд".
Преди дни Методи Андреев внесе в Народното събрание законопроект за забрана на символите и паметниците на комунизма, което "вдигна кръвното" на цялата ляво настроена общественост в България, включително и на Тодор Славков.

"Като чуя фалцета на МИтоди Андреев, веднага започва да ми се повръща. Навремето това се случваше, като чуех гласа на Люба Кулезич... Няма значение. Това с комунистическите символи не е негово решение, а на ГЕРБ. Чу се, че е получил 50 000 долара, за да внесе предложението. Мартин Карбовски най-точно го описа в статията  "Стига с тоя комунизъм бре, маскари". С две думи - при президент комунист, министър-председател комунист и председател на Народното събрание комунист да се "забрани" комунизмът, е нормално за България. Явно носталгията по времето на Тодор Живков плаши някои", отсече Малък Тошко.

"Петолъчката ще ми липсва, татуирал съм си няколко. А сами видяхте каква подигравателна вълна се отприщи в мрежата. Петолъчката присъства навсякъде. Да не изброявам - "Хайникен", "Концерс", "Живанши"... Все комунистически фирми", каза още той.

България се намира в много неприятна геополитическа ситуация. На практика ние нямаме собствена външна политика. Най-естественият търговски партньор, не само за нас, за цяла Европа - Русия, е подложена на санкции, от които ние най-много губим. А иначе в политиката трябват млади лица с идеи. На хората им омръзна да гледат едни и същи политици с овехтелите им глупости. Аз лично нямам големи политически амбиции, но знаете - членувам в партията, създадена от баща ми Иван Славков "Напред, България". Наскоро бях избран в координационния съвет.

"Слава Богу не познавам Методи Андрее, нито хора като него. Ако го срещна, бих му забил една в неприятната мутра. Този селяндур на първо място да пребори отвратителния си диалект, срамота е така да се плещи. Хайде с фалцета не може да се справи, но поне с диалекта... Да положи някакви усилия", каза още Славков.

Думите на астроложката Лолита Николова, че Румен Радев е незаконен син на Тодор Живков са верни, колкото тя е дъщеря на Цола Драгойчева... Постоянно се говорят подобни глупости. Като прочетох за генерал Радев, се пошегувах, че ми е писнало от нови и нови роднини, защото трябва да делим милиардите на повече. Визуално не виждам прилика между тях. А относно работата, ще си проличи по действията на генерала. Аз не крия, че много се радвам от новия избор на президент и искам да поздравя Корнелия Нинова за точното попадение", каза той.

Според него България изчезва... "Тази глупост с бежанците не знам докъде ще стигне. Връщане назад няма. Европа е тотално дестабилизирана. Това недоразумение -Меркел, изигра същата роля за Европа, каквато Горбачов за СССР", отсече той.