Попълнете търсена ключова дума или фраза

Хороскопи

Лъв

23 юли - 23 август

Дневен хороскоп

Месечен хороскоп

Годишен хороскоп

През ноември представителите на зодия Лъв трябва да кнтролират своя нрав, в противен случай емоциите ще избият и ще ви тласнат към извършване на действия, за които след това ще съжалявате. Тежестта на тревогите, ще престане да ви тежи, ако споделите проблемите си с по-възрастни роднини. Тяхната чувствителност, разбиране, добри съвети ще променят ситуацията към по-добро. Не си струва да започвате откровенни разговори с непознати хора: всичко казано може да се обърне в бъдеще срещу вас.

Семейните и домакински дела, ще бъдат в центъра на вашето внимание в средата на ноември. През този период, ще се покажете, като много властна натура. Трябва да проявявате великодушие и да правите компромиси, за да избегнете големи проблеми. Ноември е време на големи непланирани разходи. В началото на месеца, следете за имуществото си, вероятността от кражби е висока.

Любов и семейство

През първата половина на месеца, може да се насладите на ухажването на любимия човек. Ще имате късмет и често ще получавате подаръци и покани за срещи. Може да не се съмнявате в чувствата на партньора, това е истинска любов. Такава щедрост, може да споходи и вашите близки. Втората половина на месеца, ще събуди у вас романтични чувства. Ще искате да прегръщате и целувате любимия човек по-често. Целият свят ще искри в невероятни цветове, докато обичате и се оставяте да бъдете обичани.

Семейните ще се радват на горещи интимни отношения. Чувствата ви са на върха и ще ви доставят бурни емоции. Мнозина ще успеят да излязат за няколко дни в отпуск и да отидат на почивка с любимия човек. През ноември не може да става и дума, за странични любовни увлечения. Доволни сте от своя избор и се чувствате ценени. Необвързаните не трябва бързо да започват нови отношения. Човекът когото сте срещнали, може да се окаже не най-подходящият вариант за вас и скоро да се разочаровате. Това ще се случи дори по-рано, отколкото си мислите.

Кариера и финанси

През ноември ще бъдете максимално предпримчиви. Енергията ще ви помогне да се справите с най-трудните задачи и да правите по-няколко неща едновременно. Повишената ви ефективност ще повлияе и на решението на ръководството за вашето повишение. Може да сте сигурни, че вече ви подготвят по-висока позиция. Но не бива да се възгордявате, гордостта може бързо да съсипе репутацията ви.

Тези които имат собствен бизнес, ще трябва да защитават правата си. Срещу вас ще се плетат интриги и ще се опитват да ви изкарат от пазара, но благодарение на вашата упоритост, още дълго ще останете на повърхността. До края на ноември ситуацията, ще стане повече или по-малко стабилна и ще бъде възможно да поемате рискове. Основното е да се консултирате със знаещи хора по въпроси, по които не сте силни. Финансовото ви състояние, няма да е на висота. Вие харчите твърде много за себе си и не можете да се откажете от удоволствията. Време е да работите върху силата на волята и да се научите да живеете икономично.

Здраве

Първата седмица на ноември, ще се почувствате заредени с енергия. Ще бъдете енергични, което ще ви позволи да решите много задачи едновременно. Докато сте пълни с ентусиазъм, опитайте се да ходите и да бягате повече. Нетренираните, определено трябва да започнат да спортуват. Напрегнат период се очаква от средата на месеца. Ще трябва да спите много и постоянно да балансирате на ръба на болестта.

За да избегнете здравословни проблеми, трябва да прекарвате по-малко време на многолюдни места, да се обличате според времето, да не се храните в места за обществено хранене и стриктно да спазват правилата за лична хигиена. Настинки все пак, ще атакуват тялото ви от време на време. За да избегнете усложненията, пийте редовно чай от малини и лимон, а също и своевременно започнете да приемате витамини.

Статии

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам