Попълнете търсена ключова дума или фраза

Хороскопи

Везни

24 септ. - 23 окт.

Дневен хороскоп

Месечен хороскоп

Годишен хороскоп

Както всички кардинални знаци, и вие може да имате предизвикателства през 2022 година още през януари. Венера, вашата управителка, е в ретроградност през целия януари в знака Козирог, което може да бъде много стресиращо и травмиращо за представителите на знака. Повечето от трудностите идват от посока на дома и семейството. Възможно е тази година да донесе предизвикателства,само за да може да осъзнаете истинската си същност, своята автентичност и това, което искате от дълбините на душата си.

2022 година може да бъде белязана от много съмнения и необходимостта да останете фокусирани, но запазването на този фокус ще се случи само чрез напористи решения, без да позволявате нещата да се случват от само себе си. Ако оставите нерешителността да надделее или да запазите позицията на отлагане (да решите да не направите или да не решите изобщо) може да бъде път към една хаотична година, пълна с възходи и падения, почти без или с малко постижения.

2022 година за Везните ще бъде голямо изпитание за вяра, търпение и любов. Появяват се много предизвикателства поради необходимостта да останете търпеливи и да се научите как да се справите с хаоса, който ще трябва да се изживее тази година.

Стомахът е много чувствителен тази година, така че е добре да се обърне внимание на храненето и храносмилателните органи, а жените и на репродуктивните органи.

Така че тази година можете да очаквате много предизвикателни емоционални процеси, но в крайна сметка те ще донесат растеж, еволюция и пробуждане! Вашата индивидуалност ще трябва да изплува, защото най-вероятно се чувствате задушени от своите колеги, приятели, семейство или дори лични взаимоотношения, така че мнозина могат да изживеят една по-самотна година, година на празнина, с много силна нужда да се „поровят“ в себе си, за да дадат нова посока на живота си, в противен случай те ще продължат да се чувстват изгубени и задушени. 

Ако имате смелостта да бъдете свободни, можете да отидете да живеете сами, да пътувате в чужбина, да промените професионалното си поле на действие или да направите голяма промяна в живота си през новата година, търсейки повече автономия и личностно израстване.

Не се колебайте да изживеете нови неща... Страхът може да бъде саботьорът на всички добри неща, които могат да дойдат!

Статии

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам