ЕЛЕКТРОМОТОРНИЯТ завод „Елпром Троян“ упорито се готви за участие на международния Технически панаир в Хановер, Германия – Hannover Messe 2019, споделиха от предприятието. Авторитетното изложение – определяно като най-голямото индустриално изложение в света и събиращо всяка година в палатите си около 6000 изложители и над 200 хил. посетители – ще се проведе от 1-ви до 5 април, пише troyan21.com.

ТРОЯНСКИЯТ производител ще се представи I някои от иновациите си от последните две години – като високотехнологичната разработка SDM („Smart digital monitoring“, даваща информация в реално време за 16 основни параметри на електродвигателя), която получи златен медал на Пловдивския панаир (2017 г.) и четирите разработки, подобряващи спирачната система на електромоторите и също отличени със златни медали на Пловдивския панаир (2018 г.). Но на щанда на „Елпром Троян“ ще има и нещо съвсем ново – концептуален модел на електромотор от ново поколение, чиято премиера ще е именно на Hannover Messe 2019.„ВЯРВАМЕ,
 че и с това си участие в Хановер ще представим по достоен начин българската електротехническа промишленост, символ на която вече 75 години е „Елпром Троян“, коментираха от завода.