Регионални структури на КРИБ се присъединиха към Откритото писмо на изпълнителния директор на организацията Евгений Иванов до премиера Бойко Борисов,  в което твърдо застава зад Александър Манолев, който беше номиниран за нов транспортен министър. Манолев се оттегли заради долен пасквил срещу него в сайта на Икономедия "Капитал".

От КРИБ Перник застават твърдо зад него и изказват мнение, че атаките срещу него ще отблъснат успешните млади хора от това да се връщат, да правят бизнес и да се реализират в България.

Ето и пълния текст на позицията им:
 
До
Председателя на КРИБ
Г-н Кирил Домусчиев
 
 
Уважаеми г-н Председател на КРИБ,
 
Като една от най-големите и активни регионални структури на КРИБ, заявяваме, че заставаме изцяло зад заместник-министъра на икономиката Александър Манолев като един достоен, квалифициран, умен млад човек, с когото работим много ползотворно.
Смятаме, че атаките срещу г-н Манолев ще отблъснат успешните млади хора от това да се връщат, да правят бизнес и да се реализират в България.

Поради всичко това, искаме да заявим нашата твърда позиция в подкрепа на успелите млади българи, които са придобили европейско образование и са направили избора да се върнат в родината като Александър Манолев, който е пример в това отношение.
 
                                               С уважение: Георги Милев
                                                                  Председател на КРИБ-Перник

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ