Голяма хранителна верига у нас въвежда 10% отстъпка върху цялата сметка за клиентите на магазините, влизащи в реконструкция.

Ето и подробностите:

Billa България въвежда ново предложение за своите лоялни клиенти – специална отстъпка от 10% върху цялата сметка за редовните посетители на магазините, които влизат в реконструкция. Кампанията ще бъде в сила само за периода, в който обектът е временно затворен, и ще важи за всички клиенти, отчели покупка в него с Billa Card в определен период преди старта на обновяването.

Намалението ще може да бъде получено в други филиали на магазинната мрежа, отново чрез използване на Billa Card. Това е още една стъпка на признателност от страна на веригата към нейните лоялни клиенти, с която те ще получат достъп до богато разнообразие от продукти с най-добро съотношение между качество и цена. Отстъпката не се прилага за продукти от седмични акции (червени цени), артикули с етикет "Сега в Billa", оферти с Billa Card, лоялни програми, тютюневи изделия, храна за кърмачета, както и за други стоки с вече намалени цени.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук