Двама от синдиците на фалиралата Корпоративна търговска банка - Ангел Донов и Кристи Маринова, ще дават под наем два етажа от централната сграда, предаде репортер на БГНЕС.

"Съобщаваме, че стартираме процедура за отдаване под наем на част от административна сграда, която се намира на площад „Джузепе Гарибалди”, се казва в съобщение на сайта на несъществуващата вече финансова институция. Под наем се дава сутерен, първи (партерен) етаж и втори етаж", гласи обявата.

Отдаваната под наем част от сградата е предназначена и е използвана до момента за извършване на банкова дейност.

Сутеренът на етаж -1 (минус едно) се състои от банков трезор, преддверие, както и други спомагателни и санитарни помещения.

Първи (партерен) етаж се състои от: салон за клиенти, салон за служители, касов възел с три броя каси и преддверие, два офиса, помещение за деловодство, две приемни за обслужване на клиенти, преброително помещение, централно входно помещение от ул. „Иван Н. Денкоглу”, помещения за охрана, както и други спомагателни и санитарни помещения.

Вторият етаж се състои от: вестибюл, централно стълбище, две заседателни зали с тераси, осем кабинета, два офиса, стая за почивка, помещение за сървър, два санитарни възела и други спомагателни помещения, пише още в съобщението.