В началото на май 2019 г. MOTO-PFOHE Rent a Car, една от най-успешните компании за коли под наем у нас, отвори първия си офис в Бургас. Светлото, модерно и приветливо представителство в една от ключовите дестинации в страната приближава компанията до целта ѝ да е на разположение на все повече клиенти.

Дизайнът на интериора е оригинален, ярък и отличителен, оформен по най-актуалните стандарти в бранша. Светлата и позитивна атмосфера в новия бургаски филиал на MOTO-PFOHE Rent a Car напълно отговаря на лидерския подход към клиентите, който компанията за коли под наем вече 13 години налага на пазара. В основата му е заложена стратегията за въвеждане на иновативен, запомнящ се и унифициран стил във всички фирмени офиси, с което брандът MOTO-PFOHE Rent a Car да затвърди своята визия и профил, като първата стъпка в тази посока беше през месец март т.г. – с ново лого и нова корпоративна идентичност на компанията.

Разкритият на аерогарата в Бургас офис е поредната крачка напред от страна на MOTO-PFOHE Rent a Car. Бургаското летище е второто по натовареност в България. Наличието на офисен клон в града ще заздрави връзката с клиентите и ще допълни у тях чувството за лоялност и доверие. Наемът на кола в южночерноморската ни столица е сред най-удобните и предпочитани начини за придвижване, нe само за чуждестранните туристи, но и за много българи. Предлаганите автомобили в Бургас са на разположение по всяко време на денонощието, като единственото условие е предварителна уговорка с представител на MOTO-PFOHE Rent a Car или заявка на [email protected]

Благодарение на професионализма, гъвкавостта и новаторския си подход, MOTO-PFOHE Rent a Car развива и разширява не само услугите, които предлага в областта на отдаването на автомобили под наем, но и ключовите места, където осъществява своята дейност. Преди броени дни се разкри и фирмен офис на летище Варна, издържан в същия креативен интериорен стил и дизайн. И във Варна автомобилите под наем на компанията са на разположение 24 часа в денонощието 7 дни в седмицата, а заявки се приемат на [email protected]

Най-добрият начин да бъдеш близо до клиента е като наистина си физически близо до него и си готов във всеки момент да му предоставиш нужното време и внимание. Чрез разкриването на новите си офиси на аерогарите в Бургас и Варна, MOTO-PFOHE Rent a Car доказва, че интересите на потребителите наистина са на първо място. 

Запитвания и резервации за автомобили под наем от всякакви нови модели Ford, Volvo, Jaguar и Land Rover, които са в портфолиото на MOTO-PFOHE Rent a Car, може да се направят и за двата черноморски града на сайта https://www.rentacar.motopfohe.bg/.