Премиерът Бойко Борисов, който за четвърта година е патрон на бала на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ), лично връчи голямата награда на Николай Младжов, собственик на Зет и Ем Прайвит Ко, на бляскава церемония, събрала бизнес елита на държавата. Призът, който връчи министър-председателят на Николай Младжов, е голямото отличие в категория "Качество" на годишните награди на КРИБ.

"Пожелавам заедно да водим държавата към по-добри времена", обърна се премиерът към присъстващите на грандиозния бал, на който присъстваха министрите Лиляна Павлова, Николай Нанков, Владислав Горанов, Николина Ангелкова, Кирил Ананиев, Красимир Вълчев,  ръководители и представители на държавни институции, политици, собственици и управители на големи корпорации.
"Тази награда има изключителна стойност - и връчена лично от министър-председателя, е още по-стойностна", каза от сцената Николай Младжов. "Работата с два толкова различни концерна - Тисен Груп в Германия и Хитачи в далечна Япония, е изключително предизвикателство за нас. Благодаря на всички партньори, най-вече в областта на минодобива, които ни се довериха и повече от 25 години работят с нас и с нашата техника 24 часа в денонощието. Благодарен съм на всички фирми, които избраха немското и японското качество.От служителите ни се изискват страхотни качества, непрекъсната мисловна дейност, за което им благодаря", каза още бизнесменът и уточни, че според японския бизнес етикет изказването на  благодарности към служителите не е разрешено. Въпреки това той благодари още веднъж на служителите си и сподели, че се надява и догодина Зет и Ем Прайвит Ко да получи висока награда.