След дългите празнични дни, отпочинали и заредени с положителни емоции, е време да погледнем сериозно на нашите нови планове за тази година. Ако има нещо, което със сигурност научихме от предизвикателната за всички нас 2020 г., е да не отлагаме важните решения за по-късно.
 
Понякога, за да ги реализираме, имаме нужда и от малко подкрепа. Необходимо е да намерим финансово решение, което да отговори на нашите потребности бързо и в точния момент. Сега можем да се възползваме от експресно банково кредитиране, с което бързо да реализираме всички свои планове – от малките до големите.


С кредитна програма „Сега“ на Пощенска банка можем да получим експресен потребителски кредит, предварително одобрение за жилищен кредит или да ни бъде издадена нова дебитна или кредитна карта  за минути.  Ето и кои причини изискват по-смели решения тази година и бързи действия:
 
МИСИЯ „НОВ ДОМ“
Покупката на нов дом или ремонта на стария също са сред причините, които изискват добро планиране. Покупката e свързана с много въпроси – колко готово жилище искаме – „на зелено“, в груб строеж, необзаведено или изцяло обзаведено, кой е най-подходящият квартал, колко голямо жилище ни трябва, с какво изложение трябва да е балконът и каква да е гледката от него, както и може би най-важният - кой ще бъде нашият финансов партньор.

Това е дългосрочна инвестиция и отговорите на всички тези въпроси са важни. С програма „Сега“ предварителното одобрение за жилищен кредит при минимален размер от 60 000 лв. и експресна пазарна оценка на имота идва до 8 работни часа. В специализираните Центрове за жилищно кредитиране на банката ще можем да получим експертна консултация и оферта спрямо нашите нужди и изисквания.

За по-дребните ремонтни дейности – освежаване на банята, нов диван за хола и цветни пердета за кухнята, можем да се възползваме от потребителски кредит или да използваме кредитната си карта. Имаме възможност да получим отделно или към всеки потребителски или жилищен кредит нова дебитна карта в рамките на 15 минути и нова кредитна карта до 1 час.
 
МИСИЯ „ЩАСТИЕ“
Когато планираме своето лично щастие, всичко зависи единствено от нашето въображение. Ако 2021 започва с мисъл за голяма и важна покупка, за дълго отлаган ремонт или ново начинание,  не трябва да се съмняваме, че можем да го постигнем. Всяко желание си заслужава усилието.

Дори да се окаже, че мечтата надхвърля финансовите ни възможности, решение има, и то е по-бързо, отколкото сме очаквали. Говорим за експресния потребителски кредит от Пощенска банка. Чрез опцията за експресно разглеждане можем да заявим и получим потребителски кредит от 5 000 до 50 000 лева само до 3 работни часа.

В допълнение получаваме и пакетна програма за комплексно банково обслужване, която ще ни осигури преференциални условия за банкови продукти и услуги, застраховка „Защита на плащанията“, както и безплатно интернет банкиране.
 
Ако работите на трудов договор, можете да кандидатствате по кредитна програма „Сега“ в най-удобния за вас офис на Пощенска банка, в който се предлага услугата. Повече информация за програма „Сега“ има и на сайта www.postbank.bg.