Fibank (Първа инвестиционна банка) предлага нова промоционална кампания по повод 30-ия си рожден ден. Всеки месец банката предоставя възможност за награди на 30 свои клиенти, които са подали искане и са усвоили потребителски кредит. Те имат възможност да получат първата месечна погасителна вноска от своя кредит обратно.

Клиентите на Fibank могат да се възползват от висока сума на финансиране в размер до 80 000 лв. и атрактивна лихва от 4.74%.

В кампанията участват клиенти, които са се възползвали от един от следните, предлагани от банката, потребителски кредити: „Стандартен“, „Супер кредит“ или „Сигурност“. Всеки от тях предоставя различни параметри, за да могат клиентите сами да изберат продукта, който най-точно отговаря на техните нужди и възможности.

Пълните условия на промоцията са публикувани на сайта на Fibank: https://www.fibank.bg/bg/chastni-lica/aktualno/30-godini-fibank-spechelete-vnoska-po-potrebitelski-kredit

Първа инвестиционна банка вече 30 години е лоялен партньор на бизнеса и домакинствата в България, предоставяйки им най-иновативните и клиентски ориентирани продукти и услуги. През годините ПИБ се утвърди като лидер в електронните разплащания и предлагането на съвременни дигитални решения, като закономерно бе отличена за една от най-добрите дигитални банки в Източна Европа.

През цялата 2023 година Fibank ще продължи да изненадва своите клиенти с още много промоционални кампании и награди.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук