Пазаруването в Кауфланд става все по-на далавера! Над 4000 продукта във всеки един магазин са отбелязани с жълти етикети, така че клиентите да се ориентират по-лесно коя стока е едновременно хем качествена, хем изгодна, без да трябва да се избира между двете. Продуктите с жълти етикети са всякакви – от хляб и захарни изделия, през брашно, мляко и дори масло.

„Като разбрах за жълтите етикети, реших да пробвам дали мога да си напазарувам всичко, което ми трябва по-евтино и се оказва, че може – купила съм си и хляб, и кисело мляко, яйца, кренвирши, кайма, даже рибка.“, това каза посетителка на магазина в Разград.

Част от продуктите могат да бъдат видени в актуалната седмична брошура на Кауфланд.

Сред другите евтини предложения са брашно тип 500 само за 1,65 лв., кофичка кисело мляко за 99 ст., литър прясно мляко за 2,59 лв., 6 броя яйца за 2,75 лв.

Феновете на месцето и рибата също могат да намерят изгодни оферти. Охладени пилешки крилца за 6,99 лв. за кг, кайма от свинско месо с подправки - 8,79 лв., кренвирши за 5,49 лв,.  както и изчистена скумрия за 10,99 лв.

Пакет шарен боб от половин килограм за 2,19 лв., консерва със зелен грах от 400 гр. само за 1,99 лв. и ябълков оцет за 2,09 лв. със сигурност ще влязат в употреба във всяко домакинство.

Освен стоките с „жълти етикети“, тази седмица в Kaufland има и над 100 XXL оферти т.е. по-големи разфасовки или повече бройки от един продукт. С тях спестяването на средства също е много изгодно. Офертата включва от плодове и зеленчуци, през месни деликатеси, сладки и солени изкушения, до безалкохолни, кафета и алкохол. На много добри цени в XXL опаковки могат да бъдат закупени и перилни препарати, тоалетна хартия, та дори и течност за чистачки.

Намерете всички изгодни далавери в седмичната брошура на Kaufland.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук