Активистка за спасяването на планетата използваща интернет, за да повиши обществената осведоменост за идеите на групата, казва, че е готова да събере богатство за каузата, след като стартира бурна страница в OnlyFans.

Лора Амхърст, която стана известна с протестите си топлес, отвърна на троловете, наричайки я „надценена“, когато тя разкри изненадващите си финансови новини.

„Актуализация на моя фен сайт“, написа тя в поредната си публикация в Instagram. „Направих 1200 паунда през първите 2 дни.Ако продължава така, 18 000 паунда на месец - всеки месец - за тези невероятни каузи не звучи наполовина лошо, но ще видим цифрите!

Тя добави, че освен изявите си на протестите на спешната помощ, тя има и „готин индивидуален активизъм“. Тя посъветва феновете да държат очите си „нащрек“.Въпреки че Лора приема, че може би никога няма да има перфектен свят, „става въпрос за нашите нетни ефекти и работа все повече и повече за устойчивост, това е всичко, на което можем разумно да се надяваме. Всички можем да направим нещо, за да направим някои промени.
Лора казва, че само непознати се оплакват от почти разголените й протести: "Приятелят ми много ме подкрепяше за решението ми да се снимам топлес, както и баща ми. Но това няма нищо общо с тях, защото това е моето тяло."Тя добави: „И двамата знаят колко съм загрижена съм за спасяването на планетата“, добавя тя.

Лора казва, че много хора са я поздравили за нейния смело привличащ вниманието протест, „особено жените“, добавя тя.

Превод: БЛИЦ