42-годишната Кортни Кардашиян и 35-годишната Меган Фокс направиха толкова горещ дует, че ще бъде трудно за някой да го надмине. 

Брюнетките участваха в рекламна кампания за марката бельо Skims, която е основана от сестрата на Кортни Ким.Звездите позират в черно-бели комплекти, еротично се хранят взаимно с череши и ябълки. И тогава те толкова се влюбиха във вкуса, че на някои от снимките изглеждаха топлес. Те лежав една до друга, покривайки най-пикантните места с ръце и хвърляха страстни погледи към камерата.Впечатляващите снимки се появиха в Instagram на марката и на страниците на Кортни и Меган, а след това се разпръснаха из мрежата и феновете не можаха да сдържат възхищението си. Някои обаче отбелязаха, че звездите са прекалили с Photoshop и са изглеждали „безжизнени“.

"Харесва ми, че Skims наистина разбират какво жените искат да носят и че искат да се чувстват секси, уверени и силни. Обичах да участвам в тази рекламна кампания с Кортни, толкова много се забавлявахме да снимаме заедно", каза Меган пред Page Six. .. Меган и Кортни станали приятелки, след като се започнали да се срещат с колегите си музиканти "Machine Gun Kelly" Калсън Байкър и барабаниста на Blink-182 Травис Баркър.

Превод: БЛИЦ