Животът на Хайди Клум е много интересен. Супермоделът има бляскава кариера, четири деца и три брака. През 2019 г. тя се омъжи за музиканта Том Каулиц и двамата продължават да са истински щастливи.

Хайди и Том често публикуват романтични селфита. Понякога се целуват, понякога се прегръщат, но каквото и да правят, винаги изглеждат сякаш току-що е припламнала искрата помежду им.

Поредното доказателство за коледните им снимки. Моделът не пропусна да сподели няколко кадъра, за да покаже колко добре са си изкарали всички.

И докато на 25 декември тя и семейството ѝ са в типичното коледно настроение, което завладява всички ни - да отваряме подаръци, да се снимаме пред елхата, то на следващия ден снимките ѝ вече са малко по-различни.

Хайди и Том очевидно са останали насаме и нямат никаква желание да стават от леглото, както и да си обличат някакви дрехи - или поне Хайди няма такова.

Виждаме моделът да позира гола на стълбите в дома им. Е, разбира се, успяла е да прикрие интимните си части със завивката, но все пак има нещо много загадъчно и секси в този кадър.

"Да се връщаме в леглото", пише Хайди под снимките, а ние сме убедени, че съпругът ѝ Том едва ли е успял да ѝ откаже.