Успешната 48-годишна супермоделка Хайди Клум е известна с нестандартното си чувство за хумор и близостта си със своите фенове. Звездата не се страхува, че ще изпадне в неловко положение, ако се окаже в неудобна ситуация.

Ето защо тя с радост е споделила с 8,4 милиона свои последователи популярно видео от TikTok, което е заснето от зрител от публиката на снимачната площадка на шоуто "Америка търси талант".

За конкретното предаване Хайди е облечена в обемна оранжева рокля, като цялата материя е използвана по-скоро за украса, отколкото за дължина.

Във видеоклипа моделката разговаря по време на почивката със съводещата и актриса София Вергара, като е седнала на стол. Но когато се изправя и се навежда напред, се показват голите ѝ задни части. Вероятно все пак е имало бельо, само че твърде малко, за да се види.

"Забележка към себе си за в бъдеще - да не се навеждам в къси рокли...", пише Хайди Клум към публикуваното видео.

Феновете на Хайди са обърнали особено внимание на кадрите в Tiktok. Видеоклипът събра 1,8 милиона гледания и всички се оплакват в коментарите, че много малко хора са успели да достигнат до първите редове на шоуто."TiкTok, моля, добавете функция "зуум" за увеличаване, наистина трябва да го направите!", Ето от какви ъгли трябва да се заснеме предаването! Оператори, записвайте!", "Мога да си представя как са им "изпаднали" очите на хората от първите редове...", коментират в мрежата.

От няколко години Хайди Клум е член на журито на "Америка търси талант", но не е единственото предаване по телевизията, където тя може да бъде видяна.

Моделката се е появявала и в "Project Runway", "Top Model in German" и много други предавания. Звездата успява да прави всичко това, без да се отразява на семейния ѝ живот - в момента е омъжена за Том Каулиц, китарист на Tokio Hotel, който е със 17 години по-млад от нея.

Превод и редакция: БЛИЦ

 
@bestfuninsf007

I love all the judges, and Heidi Klum is my favorite #agt #heidiklum #sofiavergara #fypシ

♬ Beggin' - Måneskin