Мариан Вълев - Куката за първи път разкрива подробности за личния си живот в светския подкаст на БЛИЦ "Не съм такъв човек". Пред Красимир Красимиров той разкри защо не споменава никога сина си и какво е довело до раздялата с първата му жена. 

Звездата от "Под прикритие" не спести комплиментите си към гимнастичката Цвети Стоянова, която е една от главните героини в новия му филм "Чалга". Той поясни как се чувства тя, след като в една от сцените прави опит за самоубийство след скачане от покрив на висока сграда. Това ни връща назад във времето, когато в реалния живот й се случи същото нещо. 

Разговорът с Мариан Вълев минава през целия негов живот, като за първи път разкрива каква е истинската причина да започне да се занимава с актьорство. Противно на очаквания, това не е било призвание, а повод да се измъкне от казармата. 

За зрителите на БЛИЦ live той разказа и няколко любопитни истории от снимачната площадка на филмите, в които е участвал, на които много малко хора биоха издържали. Оказа се, че му върви все на студ и винаги след снимки е тежко болен и на легло поне две седмици.

ЦЯЛОТО ИНТЕРВЮ С МАРИАН ВЪЛЕВ МОЖЕ ДА ГЛЕДАТЕ ВЪВ ВИДЕОТО:

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук