Изтребител F-16 се разби в сграда в Калифорния. Бойният самолет се забил в склад близо до военновъздушна база в град Ривърсайд. Инцидентът е станал по време на тренировъчен полет. Катастрофата е предизвикала пожар, но не се съобщава за пострадали. Пилотът е успял да катапултира.
 

Причината за инцидента се разследва. Магистрала 215, която преминава между базата и склада, е затворена в двете посоки, което създаде километрично задръстване в пиковия час. Телевизионни кадри показаха огромна дупка в покрива и включени водни пръскачки в сградата. Катастрофата станала, докато пилотът се приземявал след рутинна тренировъчна мисия.
  Пилотът имал проблеми с хидравликата и започнал да губи контрол над самолета. Щетите по склада са сравнително малки и не е избухнал голям пожар, което според представители на авиобазата е забележително. Пилотът, единственият човек в самолета, е отведен в болница за преглед. Изтребителят е пренасял стандартно въоръжение, което ще бъде върнато в базата, веднага щом властите установят, че оръжията не представляват риск.