В интернет се появи информация, че порноактрисата Кристина Лисина, която е взела псевдонима Kris the foxx, се е самоубила. Това, наред с други неща, беше написано на страницата й от човек, който се представя за нейно гадже, пишат световни медии.

Мъжът помоли потребителите за финансова помощ. В същото време наскоро момичето си е купило апартамент в Санкт Петербург.


"Привет на всички! На 29.06.2021 г. почина моята приятелка Кристина Лисина, известна още като Kris the foxx. Погребението струва 70-80 хиляди рубли. Моля всички, които не са безразлични, да помогнат финансово и да направят репост, всяка сума ще бъде важна! Моля, без въпроси, писна ми от тях", написа мъжът и се подписа като "гаджето на Кристина".


Последните мигове на момичето, решило се на отчаяния акт, бяха уловени от камери за наблюдение.

Кадрите показват как Кристина се приближава до сградата и стои известно време на площадката пред входната врата. След това момичето влиза във входа, като взема със себе си пакет чипс и бутилка вода. Влизайки в асансьора, тя сякаш не може да си намери място и нервно крачи от една страна на кабината до другата. След минута вече я няма...Кристина по-рано бе казала в интервю, че се е преместила в Санкт Петербург от Красноярск и е работила няколко дни в банка, но бързо й омръзнало.

Тогава тя решила да се занимава с порнография, което е планувала още от тийнейджърка. Порнозвездата има непълно музикално образование и диплома в областта на туристическия бизнес.


"Имах мисли относно порното, когато бях на 13 години и го гледах за първи път. <...> Мина известно време и самият живот ме поведе натам. Това, за което е мечтах, го получих", сподели Кристина Лисина. Тя наистина пробива в киноиндустрията за възрастни и се снима дори при Роко Сифреди, но признава, че в живота си извън екрана остава срамежлива.

Според Кристина работата й я е променила напълно и тя е станала различен човек. Момичето говори за разликата в интимните отношения в индустрията и в действителност: "Сексът в порното е такъв - след като сте го направили, никой няма да ви прегърне, няма да ви каже мили думи. А сексът в реалния живот - знаете, че това е вашият човек и ви обича".

Превод: БЛИЦ