Лекарка от Разград, нейният съпруг и тяхната дъщеря са жертвите от жестоката катастрофа на Хаинбоаз вчера. В болница е 7-годишната внучка на педиатърката. Инцидентът стана около 13 часа в участъка между град Гурково и село Пчелиново. При опит да вземе ляв завой, лекият автомобил "Опел Астра" с разградска регистрация се е врязал челно в турски ТИР "Мерцедес". 

По съборените близо 20 метра мантинели стана ясно, че шофьорът на ТИР-а е направил всичко възможно да избегне удара, но не е успял, тъй като участъкът е тесен и не позволява извършването на маневри извън пътното платно. 

Зад волана на леката кола е бил 57-годишният Веселин Василев от Разград. Той, 59-годишната му съпруга - педиатърът д-р Снежана Иванова и 33-годишната им дъщеря Полина Богданова загиват на място, съобщи Дарик. В болницата в Стара Загора е транспортирана 7-годишната дъщеричка на Полина, която е в критично състояние. 

Лекарите съобщиха, че детето е с множество мозъчни увреждания и травми по цялото тяло. То е в медикаментозна кома с опасност за живота. 

Семейството пътувало за кратка почивка в Хисаря, докато първокласничката е във ваканция. 

Основната причина за катастрофата, според разследващите, е несъобразена скорост.