Мерцедес се е блъснал в такси на светофар в бургаския жк „Меден рудник”, съобщава Флагман". Инцидентът е станал този следобед на кръстовището на ул. „Въстаническа” и бул. „Захари Стоянов” в посока Средец.

На място има екип на полиция, който се опитва да установи причините за инцидента. Щетите по автомобилите са сериозни. Предницата на Мерцедеса е смачкана, като по всяка вероятност двигателят е повреден от удара. Бронята на жълтия автомобил е буквално отнесена и се намира на няколко метра от возилото.„Цяло чудо е, че няма пострадали пешеходци. Всичко е станало на червен светофар. Жълтата кола спираше, когато обаче бе ударена от сребристия мерцедес отзад. От сблъсъка автомобилът буквално навлезе в самото кръстовище през пешеходната пътека", разказва очевидец на пътния инцидент.

Оказало се, че шофьорът на Мерцедеса е мъртво пиян. Той едва излязъл от колата. Пробват го на място с дрегер.

В таксито нямало пострадали. Линейката е била повикана, защото първоначално водачът на Мерцедеса изглеждал неадекватен и не можел да стане от мястото си, поради което хората помислили, че може да е увреден гръбначният му стълб.  

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ