МВР излезе с официална информация за инцидент, станал снощи в района на столичния кв. „Витоша“. Припомняме, че именно за такава катастрофа съобщиха Николай Бареков и Димитър Байрактаров. По думите им в инцидента е участвала жената на лидера на Атака Волен Сидеров - Деница. Ето какво съобщават от МВР:

Снощи към 20. 00 часа е настъпило леко пътнотранспортно произшествие между два джипа в района на столичния кв. „Витоша“ - по първоначални данни при разминаването били засегнати страничните огледала на превозните средства.

След инцидента, за който не е подаван сигнал на единия телефонен номер 112, водачът на единия джип започнал да обижда шофьорката на другия автомобил. Жената успяла да се оттегли. В района на бул. „Г.М.Димитров“ тя била застигната от мъжа, който я принудил да спре, излязъл от джипа си и насочил словесната си агресия към нея.

Наблизо патрулиращ полицейски екип забелязал случващото се и веднага се отзовал на място за да  прекрати агресивното поведение на шофьора -  40-годишен судански гражданин. Мъжът е отведен в столично районно управление, а по случая е образувана преписка за хулиганство.    

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!