Евродепутатът и лидер на "Презареди България" Николай Бареков съобщи за инцидент с колата на съпругата на лидера на Атака Волен Сидеров - Деница.

В личния си фейсбук профил Бареков пусна линк към предаването му с Димитър Байрактаров, който също е присъствал на инцидента.

Инцидент снощи близо до Симеоновско шосе в кв Витоша със съпругата на Волен Сидеров. Судански граждани блъснаха колата и, а единият от тях избяга от местопроишествието. Байрактаров ще ви покаже кадри в предаването ни без цензура с първи коментар. ", пише в профила на Бареков.


На местопрестъплението е бил Димитър Байрактаров, който сподели, че една от версиите за случилото се е това е бил опит за атентат, или сплашване срещу Волен Сидеров.

В колата на съпругата на Сидеров са се возили още нейна приятелка и невръстният й син. Автомобилът на Деница е застигнат от джип "Хонда", управляван с бясна скорост, при което огледалото на колата на Сидерова бива отнесено. Автомобилите спират и господата, които по-късно се оказва, че освен судански са и български граждани, започват да отправят заплахи към съпругата на лидера на "Атака", съобщи Байрактаров.

Николай Бареков сподели, че малко преди това е имал среща на четири очи с Волен Сидеров, на която са коментирали важни те като предстояща конференция идния петък, както и бъдещето на консерватизма в България. Байрактаров твърди, че суданецът е задържан по настояване именно на Бареков и Байрактаров, а в противен случай е щял да бъде пуснат безнаказано.