Четирите деца, които са пострадали при катастрофата, за която БЛИЦ първи писа, са откарани в "Пирогов". Това съобщиха пред наш репортер от Спешна помощ.

"В 13. 45 часа получаваме сигнала. Инцидентът е пред "Герена" на бул. "Владимир Вазов".



Джип блъска деца - между 15 и 17 години, тийнеджъри. Четири са пострадалите, едното от тях е с открита фрактура. Веднага са изпратени три линейки, буквално за осем, девет минути са били там екипите, децата са откарани в "Пирогов"", разкриха от Спешна помощ.

Сигнал за пътния инцидент, който е станал на кръстовището на булевард „Владимир Вазов“ и улица "Васил Кънчев", е получен малко преди 14 часа, съобщават от пресцентъра на МВР. 



По първоначална информация водачът  на лек автомобил „Мерцедес“ е загубил контрол над  управлението и блъскайки 4-ри деца, на възраст между 15 и 17 години, пада в канала.

Веднага към мястото на инцидента са насочени екипи на Пътна полиция, пожарната и Спешна помощ. Изясняват се всички обстоятелства за възникването на инцидент се инцидента.

Към момента няма информация дали водачът е пострадал. Според очевидци, той е минал на червено. След това се опитал да избегне удар с друг автомобил и помел тийнейджърите.  

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ