"Моята професия е такава, че аз постоянно пътувам, постоянно шофирам. Не съм си позволявала да седна зад волана след употреба на алкохол.

Аз имам 5-годишен син и имам отговорност и заради него", това заяви фолкпевицата Дебора, която бе хваната да шофира след употреба на алкохол.

"Да, кръвните ми проби показаха алкохол. Но бях употребила такъв предната вечер.

Станах сутринта, не бях нито замаяна, нито нищо, даже пих кафе, но просто се чувствах уморена. И излязох като всеки един нормален човек", връща лентата към злополучния ден на инцидента изпълнителката и поясни още:

"Пила съм около 3-4 чаши червено вино. Спала съм около 6 часа след това и не е реално след това дрегера да отчете такива промили в кръвта ми, в 10:30 сутринта.

Не мога да си го обясня, не съм го очаквала. Но организма на всеки човек разгражда различно алкохола. Моят разгражда бавно, това разбрах след консултация с лекари.

Аз тежа 55 кг., а от изпитите от мен предната вечер 4-5 чаши червено вино, бяха минали 7-8-10 часа. Наистина не се чувствах свежа на сутринта, но не и пияна".

"От 4 месеца пия лекарства и за паник атаки. Вечерта, след като пих алкохол, пих и много силно приспивателно. Знам, че не се пие под въздействието на алкохол, но по някаква инерция го изпих.

Сутринта, преди да седна зад волана, също си изпих лекарствата, които пия от четири месеца. И не, не се оправдавам изобщо. Но пак ще кажа - не се чувствах пияна, не знам как да го обясня.

След като се случи всичко, изпаднах в шок, много се уплаших, получих и паник атаки. Такова нещо досега не ми се е случвало.

А аз пътувам много за участия и шофирам сама. Супер внимателен шофьор съм иначе и досега не съм имала ПТП", заяви Дебора в сутрешния блок на bTV.

"Със сигурност ние, популярните личности, трябва да даваме пример за това, защото то не е редно. Знам, че това, което се случи, не е нормално.

Екстра Нина скочи на Диона и Дебора и призна за алкохола

Знам, че не съм била права. Не знам какво да кажа...

Супер притеснена съм от това, което се случи с мен. Не искам да давам такъв пример и на моето дете, като цяло на хората.

Много съжалявам за това, което се е случило. Не съм го очаквала, наистина.

Последните две седмици, откакто се случи това нещо, не съм добре. Тези лекарства, които пия от четири месеца насам са за паник атаките, които получавам, а този проблем го имам от 10 години, но имаше някакво затишие в даден момент.

Въпреки че сега пия лекарства, не се чувствам никак добре", каза още Дебора.