Все още няма резултат от издирването на 28-годишния Иван Йорданов, чиито следи се губят миналата неделя в гората край варненското село Любен Каравелово. Той е бил там със свои приятели на техно парти, на което са присъствали около 150 души.

При последното обаждане до баща си Иван е споделил, че се чувства застрашен, но не е обяснил защо. Изпратил е само GPS координатите си. Днес полицаи отново обходиха района около бившето военно поделение край село Любен Каравелово, откъдето Иван се обадил. Там има полуразрушени бункери, в които човек може да падне или да се укрие.

Само в БЛИЦ! Мистерията с изчезналия палаткаджия Иван се заплита зловещо ВИДЕО 

"Днес колеги от Военна полиция оказаха съдействие да установим такива по прикрити съоръжения, които не се виждат обичайно и евентуално дали може да се проникне в тях", коментира за БНТ главен инспектор Пламен Годеманов, началник на Сектор "Издирване" в ОД на МВР-Варна.

Сигнал за шумното парти в района на поделението е подаден на тел 112 още в събота. Кметът на селото лично отива на проверка.

"Навлязох в поделението. Насреща виждам две палатки, 7-8 автомобила, каравани с чуждестранни регистрации. Не бяха като нормални, облечени по такъв начин бради, изоставени, някакви неща по лицето, ушите", каза кметът на селото Иван Димитров.

От полицията заявиха, че са научили за събирането от медиите."Мероприятието е нерегламентирано. Това са хора, които се организират, слушат музика на много силни честоти и търсят места, които не са обществено достояние", каза Пламен Годеманов.

От полицията не изключват употребата на алкохол и наркотици на подобни събирания.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ