Най-красивата неомъжена жена на България за 2018 г. - бургазлийката Теодора Мудева, е приета спешно в УМБАЛ-Бургас снощи, след като е колабирала зад кулисите в Летния театър около 20,45 часа. За съжаление все още няма диагноза, прави се всичко възможно да бъде стабилизирано състоянието й, предава "Флагман".

17-годишната Мис България 2018 г. втрещила претендентките за короната на „Кралица на Бургас 2019”, както и членовете на журито, които са очаквали зад завесите да бъдат поканени на сцената преди същинската част на шоуто в пълния със зрители Летен театър на Бургас.

Тя се свлякла прижълтяла на пода и предизвикала паника, един от организаторите повикал линейка, тъй като не могли да я свестят. По сценарий талантливата бургазлийка е танцувала в самото начало два кратки етюда заедно с партньор от бургаски клуб по спортни танци.

По-наблюдателни от първите редове са усетили, че тя залита и едва успява да запази равновесие в ръцете на опитния си партньор, но никой не допускал, че ще се стигне до ужасния момент да се вика „Бърза помощ”.

Вижте част от заснетото видео в началото на събитието снощи, вижда се, че в определен поза тя едва се изправя на крака:

Участието на Мудева снощи е имало централно значение за събитието. Тя, след двата танца, трябвало да седне пред публиката като член на журито и да дава оценки на момичетата, дефилиращи пред огромната зрителска аудитория, накрая да връчи и короната на фаворитката.

„Водещите обявиха името й, когато съобщаваха участниците в журито. Всички излязоха, но тя не се появи. Уточниха, че се налагало да сменя танцьорската рокля с дълга вечерна и поради това ще закъснее за известно време”, разказа наблюдателна зрителка.

След като обаче красавицата така и не се появила, нейното място сред журито било заето от една от организаторките. Накрая – в сюблимния момент, при връчването на короната станало пределно ясно, че нещо не е наред, тъй като предходна кралица от друга година излязла да короняса Михаела Едрева за кралица на Бурас 2019. Тогава хората започнали да шушукат, че се случва нещо нередно.

Преди да победи в националния конкурс „Мис България 2018” възпитаничката на английската гимназия бе коронясана на същия конкурс миналото лято за „Кралица на Бургас”.

Става ясно още, че вчера през деня Теодора е била на централния плаж на Лозенец, откъдето се е тагнала във фейсбук. След това отишла на репетиция в Летния театър заради предвидените като начало на шоуто танци.

Според една от версиите да бъде откарана в болница е крайното изтощение в горещия ден. Според друга обаче 17-годишната красавица страдала от нещастна любов по свой съученик и не се хранела.

Тежките тренировки в клуба по спортни танци, фитнеса и строгата диета, която спазвала, допринесли за състоянието, което наложило да я приемат в болница.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!