Жестока драма в руенското село Просеник прати млада жена в болница. 33-годишната Яна С. е с опасност за живота, след като е затисната от трактор, движещ се на заден ход. Зад волана на земеделската машина се оказал не кой да е, а собственият й мъж Иван И., пише Флагман.бг.


При инцидента младата жена е получила много тежки наранявания

40-годишният мъж от много години се занимавал със земеделие, а Яна, с която живеели на семейни начала, му помагала в работата. Снощи, както обикновено, младата жена била при мъжа си в нивата. Двамата се опитвали да закачат поливна инсталация към трактора. Иван се качил в трактора, за да даде назад към макарата. В този момент земедеската машина затиснала жената към макарата. 

При инцидента Яна е получила много тежки наранявания. Тя е настанена за лечение в отделението по реанимация на УМБАЛ-Бургас. Има опасност за живота й, лекарите дават всичко от себе си, за да я върнат към живота. 

"Много нелеп инцидент. Иван е съсипан, не яде, не спи, много му е тежко. Яна е най-лъчезарното момиче в нашето село. Всички много я обичаме и се молим за нея. Дано да оздравее!", споделиха съседи на Яна и Иван.


Иван и Яна от години живеят на семейни начала, занимават се със земеделие

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!