Тираджия от Сандански загина при инцидент в Гърция, станал навръх празника Св. св. Кирил и Методий. Според санданчани 56-г. Кирил Милев оставил управлявания от него ТИР в сервиз за ремонт в Солун,, съобщава Struma.bg. 

На 24 май отишъл да вземе ремонтирания тир, за да продължи курса си. Качил се и след като потеглил, ремаркето се откъснало и се стигнало до фаталния край.

На мястото на трагедията е пристигнал екип на гръцката полиция, следователи и екип на Спешна помощ, които констатирали смъртта на санданчанина. Травмите, получени при удара, са били несъвместими с живота. Тялото му е транспортирано в моргата в болница в Солун.

Приятели и близки качиха във Фейсбук трагичната вест за смъртта на Кирил Милев.

Кирил Милев от дълги години работи в транспортната фирма „Тона и Нано“ в Сандански, собственост на близнаците Антон и Иван Русакови. Вестта за нелепата смърт бе сред най-коментираните през вчерашния ден в Сандански.

Поради факта, че е починал в чужда страна, се очаква да бъдат изготвени документите по издаване на смъртен акт и транспортирането му в Сандански, за да може близките и роднините да си вземат последно сбогом.

В процес на установяване е причината за фаталния инцидент. По случая е образувано досъдебно производство от гръцките власти.   

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук