Шофьорка отправи послание към неизвестно лице, вандалствало по лекия ѝ автомобил. По думите на жената действието е напълно непровокирано от нейна страна.

Колата ѝ е надрана, счупено е и страничното огледало. Според потърпевшата причината за постъпката е отново паркомясто.

„Нито е пречела, не е била на криво, запушила някой и там подобни възможни причини... но селяка отсреща в дружбенския блок е решил, че това място било негово,“ ядосва се тя. 

„Хората заслужават всичко лошо, което им се случва (съжалявам, че го казвам). Мили мои, нито вие, нито децата ви в този живот ще сте добре, докато носите такава злоба в себе си. Вчера колата ми беше паркирана на паркинга в „Дружба“ до метрото.

Нито е пречела, не е била на криво, запушила някой и там подобни възможни причини... но селяка отсреща в дружбенския блок е решил, че това място било неговото (не, че плаща за него или има табелка, на която пише "мое е" ...и касетка даже нямаше, което е традиционно за квартала) и затова решил Ганьовеца, да ми счупи страничното огледало и да надере колата ми.

Скъпи злобарю, защо?

Явно мразиш живота си, явно мразиш всичко около теб, жал ми е за теб, и ако някога успееш да прочетеш това, искам да ти кажа: Прощавам ти, колата ще я оправя, дано и ти се оправиш!,“ написа Анелия Крашевска в социалната мрежа.

„Welcome to Дружба. Два пъти ми режат предна дясна гума, защото съм паркирала на "неговото място"... съдба,“ коментира друга шофьорка.

„На паркинга, пред блока, в който живея, ми се случва често да ми вдигат чистачките. За съжаление това са няколко съседи, които със сигурност познават колата ми, но са решили, че определени места "са техни". Интересен факт е, че си го позволяват само с жени от блока.

Бабаитите всъщност са страхливци, които избиват комплексите си с издевателства предимно над "слабия пол",“ пишат още.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук