Собстеничката на луксозния "Мерцедес", ядосал пловдивчанин с неправилното си паркиране, не остана длъжна в ситуацията, която сама е провокирала и реагира, а гледната й точка се оказа особено любопитна, пише Plovdiv24.bg.

"Автомобилът не е спрял пред входа на Kaufland в район "Южен". Ясно се вижда къде е пешеходната пътека, която води към входа. Колата не е ударена на паркинга, а на кръстовище. Ако бях в нарушение, има камери. Всеки ден пазарувам и за 3 години все някой щеше да ме глоби или направи забележка", заявява шофьорката пред медията. И добавя:

"Въпросният човек, пратил сигнала до вас, вероятно е този, който дойде, докато бях вече в автомобила и тръгвах. Той скочи от друг автомобил с вулгарни изрази и с желание за физическа саморазправа. Ако съм в нарушение на частния паркинг на магазина, да извика полиция да ме глоби. Щом веригата нямат проблем, кой има?".

Да припомним, че читателският сигнал, изпратен до медията, гласеше: "Като искаш да спреш точно пред входа, всички те блъскат".

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук