Пиян мъж се преби по време на нелеп опит за кражба. Куриозната случка се разиграла снощи в Казанлък. 

Сериозно подпийналият мъж отишъл да „напазарува” в нон стоп на бул. „Княз Александър Батенберг”. Охранителните камери на магазина го хващат как чупи бутилка скъпо вино, докато се опитва да се докопа до желаната стока. Когато служителката заявява на мъжа, че трябва да заплати щетата на стойност около 60 лв., той хуква да бяга с друга бутилка в ръка, пише kazanlak.com.

Излизайки от магазина, слага шишето в багажника на триколката си и предприема обратен завой, който обаче се оказва непосилен за замаяния крадец и той пада в градинката.В крайна сметка пишман крадецът си тръгва с празни ръце, най-вероятно не осъзнал, че откраднатата бутилка остава в градинката, където с големи усилия след падането си едва се изправя, подпирайки се на дръвчето.Благодарение на бързата реакция на полицията мъжът е издирен. Собственикът на магазина заяви, че днес той е заплатил дължимата сума и се извинил лично на него и персонала.

Това е поредната кражба от този магазин. Освен жалбите в полицията, собственикът пуска всички заснети крадци във фейсбук страницата на магазина, за да стават достояние на колкото може повече хора.