Разгневена жена шокира пътниците на полет, като разби лаптоп в главата на приятеля си, след като го обвини, че „гледа друга жена“, информира "Дейли Мейл". Видеото, публикувано в социалните медии, показва как кавгата ескалира и жената крещи и обижда няколко пъти своята половинка Мемо.
В кулминацията на спора ядосаната жена преследва гаджето си в салона на самолета на „Американ Еърлайнс“, който пътува от Маями до Лос Анджелис, удряйки главата му с устройството.

"Искаш ли да се опиташ да погледнеш други жени?",  заплашва го тя.Преди това една от стюардесите се намесва, за да се опита да успокои ситуацията, като заявява, че в близост има малко дете.

"Просто я свалете от самолета", - казва пък един от пътниците.

Стюардесата моли конфликтната жена да се премести с багажа си в предната част на самолета. Тогава хулиганката заплашва приятеля си, че ако не дойде с нея, че никога няма да я види отново.Стюардесите решават в този момент да помолят гаджето й тогава да отиде в предната част на самолета. Но жената не му позволява да се измъкне и тича след него по пътеката, разбивайки в главата му лаптоп като продължава в същото време да го бута и налага.Впоследствие нападателката е свалена от самолета и арестувана.

Превод и редакция: БЛИЦ