28-годишната Димитрина Манджукова от Смолян, чийто труп изплува на Гребния канал в Пловдив, е живеела в града под тепетата при приятеля си.  Все още не се знае кога е пристигна в Пловдив и каква е точната причина за трагедията.

Димитрина е починала или снощи, или тази сутрин, научи БЛИЦ от свои източници. Аутопсията ще покаже точната причина за смъртта на младата жена.

Засега е категорично само, че няма следи от насилие и както БЛИЦ съобщи става въпрос за самоубийство или нещастен случай.

Димитрина е била студентка в София, но е живеела и в Пловдив при приятеля си. Все още не се знае кога тя е пристигна в Града под тепетата и каква е точната причина за трагедията.

Младата жена е била строителен инженер. След като завършила УАСГ в  София, тя започнала работа в столицата, но после се преместила в родния Смолян.

Неописуема трагедия: Разбра се коя е удавената млада жена в Гребния канал в Пловдив

Всички нейни познати и съученици от Смолян са потресени от новината. Казват, че от много години не живее в Смолян и рядко я виждали. Учила в родопския град, но дълги години била извън Смолян.  

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!