Седем души са пострадали при катастрофа на бул. "Цветан Лазаров" в столичния кв. "Дружба" , съобщиха от пресцентъра на МВР. Шестима от пострадалите са в болница. Двама са били затиснати в автомобили и се е наложила намесата на пожарната, за да бъдат освободени. Не се знае какво е състоянието на ранените. По първоначални данни няма загинали.
Инцидентът е станал около 10 часа тази сутрин в стеснение на пътя по посока  "Кауфланд". Кола навлиза в насрещното движение и се удря челно в друг автомобил, след което още две коли се нанизват в станалото меле. Трима от пострадалите са били в такси, което е смачкано до неузнаваемост. Районът е отцепен.  
 В УМБАЛСМ „Пирогов”  са постъпили трима участници в катастрофа в жк „Дружба”. Водачът И.К. на 35 години и пътничката П.И. на 22 години са приети за преглед в Спешния кабинет по неврохирургия, във видимо добро състояние, но без поставена все още диагноза. 42-годишният К. М. в момента е преглеждан от спешния хирургически екип, съобщиха от лечебното заведение. 
Един от пострадалите е в ИСУЛ, а двама – в Окръжна болница. /БЛИЦ