35-годишен бразилски съдия попадна в ужасен инцидент. Сребърният му Fiat Punto попадна в капан между два камиона.


Дави Кардосо се връщал от работа в пиков час и шофирал по магистралата, водеща към град Бело Оризонте. Червен камион се движел точно пред него. Заради опасна ситуация на пътя шофьорът на камиона трябвало да спре рязко. Дейви, който карал сребристия си фиат, също натиснал спирачките, съобщава The Sun.

Но шофьорът на белия камион зад него не успял да спре. Той се забил в колата на Дави и вкарал предницата й под червения камион. Задната част на автомобила била смачкана и така колата заприличала на купчина желязо.

Свидетели на ужасната катастрофа не могли да си представят, че шофьорът може да оцелее. Въпреки това, когато хората се втурнали към мястото на инцидента и свалили парчетата от стъклата, видели ръка и чули глас. Шофьорът на фиата не само можел да покаже признаци на живот, като махнал с ръка, но и помолил да го измъкнат от смазаната кола.

Преди пристигането на спасителите свидетелите на инцидента не могли да му помогнат, но самото спасяване продължило общо три часа. Дави успял да оцелее, като се приземил в тесния процеп за краката под волана. Между камионите останали само 30 сантиметра. 

Шофьорът не могъл да се движи или да излезе, но можел да изчака спасителите. През това време той изгубил съзнание, но нямал животозастрашаващи наранявания. Дави бил откаран в болница със счупени таз и крака.

Превод: БЛИЦ