Нов кошмар сполетя жителите в столицата. След като сутринта стана ясно, че спукан водопровод превърна улица в река и наводни къщи в Долни Богров. Сега подобен инцидент е станал между Бусманци и Казичане.

Отново спукан водопровод е наводнил улица и заради инцидента е спряно движението. Това алармира пред БЛИЦ очевидец на аварията.

Хората в района се ядосват, че в Долни Богоров нивото на водата достигнала над метър и половина и тя е наводнила мазета и приземни етажи.  

„Вчера сутринта улица „16-та” се беше превърнала в истинско море. Течеше чиста питейна вода, която ние плащаме. Обадих се на "Софийска вода" в 7 ч. сутринта, за да изпратят екип, който да отводни двора и мазето ми. След час се обадих повторно и ми казаха, че ще предадат сигнала. До 11 ч. нямаше екип”, сподели една от потърпевшите, цитиран от Нова телевизия.

От "Софийска вода" обясниха, че водопроводът е стар и поднесоха извинения на потърпевшите. Според местните това не е първият подобен случай. На мястото няма улична канализация и отток на дъждовните води.ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

На [email protected] БЛИЦ очаква новини, снимки и видео от своите читатели в цяла България и по света